Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Green Project Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tractor hidrostatic Rapid Euro
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tractoarele hidrostatice RAPID sunt concepute pentru exploatare intensivă, de 8 ore/zi şi au o productivitate excelentă.

Nu veţi mai avea probleme cu distrugerea pinioanelor din cutia de viteze, sau ca utilajul sa stea in reparaţii pentru că se aşteaptă o anumită piesă de transmisie.

Deplasarea tractoarelor Rapid se face cu ajutorul unor motoare hidraulice, iar transmisia catre accesoriul cuplat se face direct.

In acest fel, indiferent de viteza cu care va deplasaţi, accesoriul primeşte aceeaşi putere printr-o rotaţie constantă.

a. Tractor hidrostatic monoax RAPID EURO motor Briggs & Stratton Vanguard de 20 CP
b. Freză reversibilă 90 cm (denumire comercială: Stone burrier – utilaj de îngropat pietre). Este o freză la care cuţitele au o direcţie de rotire opusă cu direcţia de deplasare, ceea ce face ca permanent tractorul să arunce pietrele şi bulgării mari în partea de jos şi să îi acopere cu un strat consistent de pământ afânat, gata de însămânţat.
c. Grapa rotativa 100 cm – în cazul terenurilor tari, cu ajutorul grapei se finisează patul de însămânţare rezultat în urma trecerii cu Freza reversibila. Nivelarea este foarte uşoară şi rapidă.
d. Semanatoare gazon 100 cm se ataşează pe grapa rotativă şi lasă să curgă cantitatea dorită de sămânţă şi /sau îngrăşământ. Cuţitele grapei, împreună cu ruloul de încorporare asigură că semintele ajung în stratul pe care ni-l dorim dintr-o singură trecere.
Cu pachetul de produse EURO puteţi semăna gazon pe până la 3500 mp/zi cu un singur manipulator.
Din Gura in Gura
Alte Produse